Valgte Filtre

225 50 R17 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 225 50 r17

Selvom der i Danmark ikke er nogen regel som siger, at du skal skifte til sommerdæk om sommeren, så skifter de fleste danskere til sommerdæk når det begynder at blive forår. Det er vigtigt, at de 225 50 r17 sommerdæk som sidder på din bil overholder alle sikkerhedsstandarder, dette betyder at der skal være nok profil på dækket, faktisk er der i Danmark en lov som siger, at du minimum må have 1,6 mm profil tilbage på dækket.

Den rigtige gummiblanding til sommerdæk 225 50 17

Når det kommer til gummiblandingen som bruges i sommerdæk 225 50 17, så er den mindre elastisk end på de tilsvarende vinterdæk, dette betyder at rullemodstanden er lavere, men det betyder også, at dækkene bliver mindre slidte end om vinteren, og dette er med til at forbedre den køreoplevelse som du har, den reducerede rullemodstand betyder også, at bilen har et lavere brændstofforbrug og at du som bilist opleve mindre kabinestøj, hvilket især er af betydning hvis du kører længere strækninger ved højere hastigheder.

Sommerdæk 225 50 r17 skal kunne bruges i alle vejrforhold

Fordi vejret i Danmark ofte er ustadigt om sommeren, så er det vigtigt at de sommerdæk 25 50 r17 du køber kan bruges på både tørre og våde vejbaner.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 250
se flere 20
af 250
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen