Valgte Filtre

Gislaved Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Gislaved sommerdæk køreglæde fra Sverige

Mere end 100 års erfaring er i mærke dæk Gislaved. Opkaldt virksomheden efter en lille by i det sydlige Sverige, hvor er det produktionsanlæg. Med hjælp fra den førende dækproducent Continental Gislaved sommerdæk og vinterdæk eksporteres internationalt.

Gislaved dæk til alle biler

Det svenske mærke har længe været kendt primært for deres høje kvalitet vinterdæk. Gislaved sommerdæk overbevisende dog. Også ved fremragende driftsresultater og god håndtering Kun i 2011 præsenterede producenter med deres nye serie af Gislaved sommerdæk. Disse omfatter Gislaced Urban Speed, et dæk til små biler og mellemstore køretøjer, og Ultra Speed, både passager af middelklassen, samt til sportsvogne og SUV'er passer. Sortimentet suppleres af de Gislaved sommerdæk Comspeed for varebiler. Med alle typer personbiler, kan chaufførerne så selv ved høje temperaturer og i våd vej være - både i bytrafik eller på off-road spor, i en adstadigt tempo eller med en sporty hastighed.

Køreglæde selv ved høje temperaturer

Under vinterdæk skal bevise sig især i den kolde, is og sne, det får sommerdæk ved meget høje temperaturer at gøre. Her kan deformeres gummiet, er ikke længere i betragtning af optimal vedhæftning. Gislaved sommerdæk afbøde dette problem gennem deres profil struktur og gummiblandinger brugt før. Også den våde ydeevne overbevisende i praktiske prøver. Især kort bremselængde og lav slitage karakterisere Gislaved sommerdæk.

Komfortabelt dæk til en favorabel pris: De svenske Gislaved sommerdæk opfylder de højeste standarder og tilbyder fremragende køreglæde.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 98
se flere 20
af 98
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen