Valgte Filtre

Nexen Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Høj kørekomfort med Nexen sommerdæk

Nexen sommerdæk imponerer med en perfekt kombination af attraktive design og fremragende kørekomfort. De viser både våde og tørre veje en god bremseevne. Tyres.NET besidder en bred vifte af Nexen sommerdæk klar.

Resultatet fremragende forskning

Nexen er en fonetisk kombination af ordene næste og århundrede. Derfor har det gjort Nexen mission, der allerede producerer dæk, der allerede vedrører staten i morgen. Det koreanske selskab, hvis formuer er drevet af cirka 2.000 medarbejdere, er blevet tildelt adskillige gange for sine innovationer. En specifik profil giver Nexen dæk til forbedret trækkraft og lydløs ridning. Mere end 30 forskellige typer af bildæk tilbydes af Nexen. Blandt disse kvalitet Nexen sommerdæk er de mest økonomiske priser. Dette omfatter den Nexen N6000. De højtydende dæk egnede til hastigheder op til 270 km / t. Særlige riller på kanterne giver på kontaktflade dette dæk med en våd vej for god vandafledning. Dette resulterer i en fremragende våd bremseevne og en fremragende aquaplaning ydeevne.

Nexen dæk til forskellige typer af køretøjer

Virksomheden Nexen har eksisteret i 70 år, og er nu en af ​​de mest berømte producenter dæk i verden. Siden 1942, virksomheden fremstiller dæk. Disse omfatter Nexen dæk til lette og tunge køretøjstyper. Ovenfor gennemsnitlige levedygtige dæktyper er kendetegnet ved forkortelsen EL, RF eller XL. Nexen sommerdæk N800 er kendetegnet ikke kun af høj bæreevne, men også af den højeste ydeevne. Han scorer med optimale køreegenskaber på våde og tørre veje. Dette gælder også for de varevogne og off-road dæk Nexen.

Nexen sommerdæk overbevisende lydhørhed og lav rullestøj på våde og tørre overflader. Særlige indvendige og udvendige profiler sikre god dræning og sikre optimal trækkraft. Et nyt dæk materiale giver en perfekt bremseevne i hele sommeren vejr.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 551
se flere 20
af 551
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen