Valgte Filtre

Uniroyal Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Uniroyal sommerdæk

Uniroyal blev oprindeligt grundlagt i Belgien, men har nu i mere end 30 år været en del af Continental AG, som også står bag mange andre dækmærker som Barum, General Tire, Semperit eller Viking. Uniroyal er verdenskendt for, at fremstille dæk som er af meget høj kvalitet og som især har et meget godt vejgreb på våde vejbaner, der er faktisk mange som mener, at det er Uniroyal som står bag nogle af de første og bedste sommerdæk til våde vejbaner. Hvis du ser dig lidt omkring kan du sagtens finde gode priser på Uniroyal sommerdæk.

Billige Uniroyal sommerdæk

Der er mange bilproducenter verden over som benytter Uniroyal dæk, som standardudstyr på deres biler når de forlader fabrikken. Hvis din bil ikke er udstyret med disse dæk, så kan du stadig sagtens finde billige Uniroyal sommerdæk, da der er mange online butikker som har Uniroyal sommerdæk tilbud.

Uniroyal sommerdæk med specielle slidbaner

På grund af den specielle gummiblanding og den slidbane som bruges i Uniroyal dæk, så opretholder dækket et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner. På grund af uniroyal sommerdæk priser, så er der mange som køber disse dæk hvis de bor i områder hvor det regner meget.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 219
se flere 20
af 219
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen