Valgte Filtre

195 65 R15 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om vinterdæk 195 65 r15

Dæk med dimensionen 195/65 R15 er blandt de mest populære størrelser af dæk, der tilbydes som sommerdæk og vinterdæk til mange almindelige biler. Dækket er hverken smalt eller bredt, men et middel dæk. Med en sidevæg på 65% er dækket lidt højere end andre dæk, men med en diameter på 15 tommer, passer dette dæk primært til kompakte biler og kompakte køretøjer.

Det gode ved 195 65 r15 vinterdæk er, at næsten alle de store dækproducenter fremstiller dæk i denne størrelse. Derfor kan du også tit finde gode vinterdæk 195 65 r15 priser. Dog skal du være klar over, at vinterdæk i denne størrelse kommer med stor forskel i kvalitet og egnethed på vinterveje. Så hvis du leder efter de rigtige vinterdæk til en bil i størrelsen 195 65 r15, lønner det sig at være opmærksom på kvaliteten af dækkene.

195 65 r15 vinterdæk – gummiblanding

Konstruktionen af ​​vinterdæk er kendetegnet ved en speciel gummiblanding, som sørger for at dækket forbliver blødt, selv når det er meget koldt udenfor. Ud over kulden, så skaber vejforholdene om vinteren problemer for dine 195 65 r15 vinterdæk, dette er blandt andet når der ligger sne og is på vejbanen. Du skal også sørge for, at dækkene har en profildybde som er mindst 3mm dyb, ellers mister dækket sin gribekraft på vejbanen. Hvis dit dæk har mindre end 1.6mm profil på dækket, så risikere du at få en bøde hvis du bliver stoppet af politiet.

Find gode vinterdæk 195 65 r15 tilbud online

Uanset om det er et enkelt dæk eller som et komplet sæt til den næste sæson – på nettet finder du en masse dæk i denne størrelse til meget gode priser. Pirelli Cinturato Winter er en model som er kendt for at tilbyde meget god kørestabilitet på vintervejene. Vredestein Snowtrac 5 er også et meget godt dæk, som er fremstillet med specielle riller i dækket, som er med til at sikre et godt vejgreb samt mindsket risiko for akvaplaning. GoodYear UltraGrip 9 er et af de mest populære vinterdæk i denne størrelse. Dækket er kendetegnet ved et meget lavt brændstofforbrug, og for at tilbyde en meget kortere bremselængde end andre dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 128
se flere 20
af 128
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen