Valgte Filtre

205 60 R16 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om vinterdæk 205 60 r16

Vinterdæk i dimension 205/60 R16 er udbredte og bruges på mange kompakte køretøjer. Ved køb skal der ud over den passende størrelse, også tages hensyn til kriterier som lastkapacitet og hastighedsindeks, for korrekt at opfylde de respektive køretøjsspecifikke specifikationer. Heldigvis kan du finde oplysninger om dette i køretøjets registreringsdokument og på selve dækket. Det er altså vigtigt når du køber nye vinterdæk, at du sørger for, at de er godkendt til det respektive køretøj.

Bedre gummiblandinger såvel som konstruktioner, bidrager til at dimensionen 205 60 R16 som vinterdæk er et fremragende alternativ til mange andre dæk. Bilister som har et køretøj fra mellemklassen, kan nyde stor glæde af disse dæk. Afhængigt af modellen har vinterdækkene i dette format et hastighedsindeks mellem T, som betyder at hastigheder op til 190 km/t er tilladt, og op til H hastighedsindeks som betyder at dækket må bruges til hastigheder på op til 210 km/t.

Bilisterne drager fordel af den stadig stigende efterspørgsel og får mulighed for at vælge et dæk, der imødekommer deres egne behov. Billige 205 60 r16 vinterdæk er allerede tilgængelige uden det koster dig en bondegård. Continental ContiWinterContact TS850 er et meget godt dæk, der tilbyder et godt vejgreb på sneglatte vejbaner. Dimension 205 60 R16 som vinterdæk bliver stadig vigtigere for middelklassen. Hvis man ser på af testresultaterne af en lignende størrelse af dæk, kan det ses at der med dette dæk tilbydes god trækkraft under mange forskellige forhold.

Find gode vinterdæk 205 60 r16 priser

Sørg for, at dine vinterdæk har tilstrækkelig profil. Lovgivningen foreskriver kun en minimums profildybde på 1,6 mm. Eksperter fraråder dog dette, og anbefaler en dybde på 4 mm til vinterdæk. Med mindre end 4 mm har vinterdækket ikke længere et optimalt vejgreb, og bremselængden forlænges. Især i bytrafikken kan dette være forskellen mellem liv og død. Derfor kan det være en god idé at lede efter gode vinterdæk 205 60 r16 tilbud, inden dine dæk bliver for slidte. Husk på at hvis profildybden bliver for lille på dine dæk, så kan du risikere at få en bøde, eller endda at bilen bliver konfiskeret.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 121
se flere 20
af 121
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen