Valgte Filtre

215 60 R16 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 215 60 r16 vinterdæk

Om vinteren skifter vejrforholdene sig og det er vigtigt at gummiblandingen i de dæk du køber, er optimeret til de lave temperaturer, der er typiske for vintermånederne. Dette betyder blandt andet at dækkene forbliver elastiske selv under meget kolde forhold. I Danmark er det ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk 215 60 r16, men i mange af vores nabolande er det en lov, så derfor skal du overveje at skifte til vinterdæk hvis du har planer om at skulle på vinterferie.

Hvad betyder vinterdæk 215 60 r16

Det kan være svært at finde ud af hvilke dæk du skal købe til din bil du har stående i garagen. Men de mest vigtige egenskaber er faktisk allerede angivet på dæksiden. Dette inkluderer information om dækkets dimensioner, samt dækbredde i mm, højde / breddeforhold i %, og dæktypen samt hvilken fælgstørrelse der kan bruges til dækket.

Køb 215 60 r16 vinterdæk med snefnug symbolet

Om vinteren er der en øget sikkerhedsrisiko for alle trafikanter på grund af ugunstige vej- og vejrforhold. I disse måneder er det derfor vigtigt, at køretøjet er udstyret med dæk der passer til den kolde årstid. Det er vigtigt at du sørger for, at de vinterdæk du køber, har et snefnug symbol på siden af dækket, dette sikre at dækket er fremstillet til brug om vinteren. Der kan også være M+S symbolet, hvilket står for mud and snow, og betyder at dækket er testet under disse forhold.

Køb billige vinterdæk 215 60 r16

Du kan nemt finde gode vinterdæk 215 60 r16 priser online. Det gode ved at købe dine dæk online er at du kan spare mange penge takket være de konstant skiftende vinterdæk 215 60 r16 tilbud. På nettet kan du også nemt sammenligne priser fra forskellige online butikker.

 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 61
se flere 20
af 61
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen