Valgte Filtre

225 50 R17 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 225 50 r17 vinterdæk

Vinterdæk er uden tvivl de vigtigste dæk du kan købe til din bil. Forskellen mellem gode og dårlige vinterdæk, kan i værste tilfælde være forskellen mellem liv og død. Derfor er det også vigtigt, at de vinterdæk 225 50 17 som du køber til din bil, er af en god kvalitet.

Mellemklasses køretøjer kræver lidt større dæk. Brede dæk, for eksempel i dimensionen 225 50 r17, nyder stor popularitet hos mange bilister. Dette er ikke kun fordi de ser flotte ud, men også fordi de tilbyder et bedre vejgreb på sneglatte veje.

Egenskaber ved vinterdæk 225 50 17

Den brede kontaktflade på dækket betyder, at dækket har mere vejgreb også i sving. Det betyder også at dækket har en kortere bremselængde end mange andre dæk. Vinterdæk 225 50 r17 priser er ofte meget konkurrencedygtige, dette er fordi der er en masse bilproducenter, som benytter denne størrelse af dæk som standard på deres køretøjer når de forlader fabrikken, derfor kan du også tit være heldig og finde gode vinterdæk 225 50 r17 tilbud. Gode vinterdæk er kendetegnet ved at de forbedre kørekomforten, fordi de har en speciel gummiblanding som sørger for, at dækkene ikke bliver deforme hvis det er meget koldt uden for.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 122
se flere 20
af 122
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen