Valgte Filtre

Continental WinterContact TS 860 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal man vide om Continental WinterContact TS 860

Så er det langsomt blevet tid til at tænke over, at nu begynder vejret at ændre sig så meget, at man skal til at tænke på, at skifte eller købe nye vinterdæk til bilen.

Og så er det lige, at man møder ord som Cool Chili og Liquid Layer Drainage. Men hvad i alverden er det? En madopskrift, næh… det er såmænd egenskaber ved Continental wintercontact ts 860 dæk. Her loves der sikkerhed i alt slags vintervejr, lige meget om man kører biler i kompakt eller mellemklassen.

Cool Chili er med til at sikre kortere bremselængder, og begrebet Liquid Layer Drainage, betyder, at der er reduceret bremselængde på glatte veje, som enten er is- eller frostbelagte.
Og hvad er det så lige det betyder, når der er tale om disse to ord, jo Cool Chili er en speciel Silica blanding, som er med til at give et ekstra godt vejgreb, og Liquid Layer Drainage er et nyt slidbanemønster, som konstant hjælper til med at lede vandet væk fra dækket, så man på dem måde opnår bedre bremse muligheder, og mindsker risikoen for akvaplaning. Ved at trykke sneen sammen på mere end 1000 punkter på dækket, opnås et bedre vejgreb.

Find gode dæk tilbud

Der kan være noget af en opgave, at finde gode og billige tilbud på dæk, men hvis man f.eks. søger på Continental winter contact ts 860 online, så kan man helt sikkert være heldig, at finde dæk som passer til den bil man kører i.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 33
se flere 13
af 33
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen