Valgte Filtre

Falken Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Falken dæk

Det kan godt være at du ikke har hørt om Falken dæk før, men Falken dæk blev første gang introduceret på markedet i 1983 og er et brand fra Sumitomo Rubber Industries, som nok er en af de mest kendte dækproducenter i verden. Falken dæk er især produceret til at være Ultra High Performance, og bliver blandt andet brugt til billløb, og Falken dæk bliver brugt i den japanske GT Cup samt World Rally Championship, firmaets dæk bliver også brugt i Le Mans.

Certificeret kvalitet med Falken dæk

Ikke nok med at Falken producere dæk som er af absolut højeste kvalitet, så er deres produktionsfaciliteter certificeret med ISO 9001, og deres fabrik har en ISO 14001 certificering. Med andre ord bliver der lagt stor vægt på at standarderne altid er i toppen. Falken var tidligere hovedsponsor for British Drift Championship indtil 2010, da Maxxis Dæk overtog som hovedsponsor.

Miljøvenlig og brændstofs besparende

Hvis køreegenskaber er vigtige for bilisten, så kan man ved Falken dæk være sikker på, at have meget god kontrol over køretøjet selv ved høje hastigheder. Den specielle gummiblanding der bliver brugt i dækket, er ikke kun med til at give en mere sporty kørsel, den mindsker også risikoen for, at man oplever akvaplaning med dækket. Den lave rullemodstand som er opnået ved brug af en speciel dækprofil, betyder at dækket er mere miljøvenligt og ikke bruger så meget brændstof, hvilket jo er meget vigtigt hvis man kører hurtigt og langt.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1143
se flere 20
af 1143
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen