Valgte Filtre

Fulda Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Fulda dæk

Hvis det er tid til at skulle skifte dæk på din bil, så kan du sagtens overveje at købe Fulda dæk. Fulda er tysk kvalitet, hvis dette ikke allerede vækker din interesse, så bare se på nogle af alle de mange tests hvor Fulda ligger med helt fremme i feltet.

Fulda dæk betyder tysk innovation og kvalitet

Fulda blev grundlagt helt tilbage i 1900 af Gustav Becker og Moritz Hasenclever i den tyske by af samme navn. I 1915 blev det første dæk produceret, og i dag kan man købe Fulda dæk til biler, lastbiler, busser samt forskellige landbrugsmaskiner. I 1962 blev Fulda en del af Goodyear og har siden da nydt godt af deres ressourcer og know-how.

På grund af den specielle gummiblanding der bliver brugt til Fulda dæk, så har firmaet kunne reducere den vejstøj som man kan høre fra dækkene når der bliver kørt rigtigt hurtigt på især de tyske motorveje, firmaet bruger også et specielt rillemønster der gør det nemmere for bilister at navigere rundt i de bjergede områder i den sydlige del af Tyskland. Fulda bruger mange ressourcer på hele tiden at videreudvikle deres dæk, og bringer med hver ny generation af dæk nye innovative løsninger på markedet.

Fulda dæk produktionen overholder alle regler

Dækproducenten har mere end 1.800 ansatte på 13 fabrikker som er fordelt over hele Europa. Alle deres faciliteter overholder den meget strenge ISO 14001 miljøstandard, og der bliver hvert år produceret mere end 10 millioner Fulda dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 420
se flere 20
af 420
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen