Valgte Filtre

Goodyear Vector 4 Seasons G2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Hvad man skal vide om Goodyear Vector 4Seasons G2 dæk

Der er mange som er lidt nervøse for, at købe helårsdæk fordi de før i tiden desværre havde et ret dårligt ry, men som årene går og dækkene bliver mere og mere udviklede, så kan du faktisk sagtens overveje et Goodyear Vector 4Seasons G2 køb.

Nem kørsel om sommeren og vinteren med Goodyear Vector 4Seasons G2

Der er her tale om et helårsdæk der er designet til en lang række vejrforhold - til varme sommerdage og regn, til sne og vintervejr. Den unikke SmartTRED Technology® består af 3 elementer: små, høje lamelblokke i midten, store blokke med færre lameller i skuldrene, og en perfekt matchet kropsform og stivhed. Dette sørger for, at Vector 4Seasons G2 har optimal kontakt med vejen under alle vejforhold.

I forhold til forgængeren, så er dette dæk en lille smule bredere, hvilket resulterer i at det har været muligt at installere flere lameller, for et endnu bedre greb på is og glatte veje. Retningsprofilen i SmartTRED-designet muliggør godt greb ved enhver temperatur.

Rillerne i Goodyear Vector 4Seasons Gen2, der danner en retningsbestemt V-TRED-profil og dræner vandet fra dækskuldrene, sikrer effektivt vådgreb og lavere risiko for akvaplaning. Takket være "Variable Pitch" slidbaneforbindelsen reduceres støjniveauerne markant, og kørekomforten forbedres. Den innovative silica blanding sikrer, at dækket har et perfekt greb på vejen under våde forhold og sænker rullemodstanden. Dette reducerer brændstofforbruget, øger materialets levetid og beskytter miljøet.

Køb Goodyear Vector 4Seasons G2

Goodyear Weather Reactive Technology muliggør bekymringsfri kørsel under alle vejrforhold. Vælg Goodyear Vector 4Seasons G2 som en pålidelig ledsager hele året rundt. For effektivt at eliminere vand, mudder og sne fra dækbanen, bruger Goodyear det innovative retningsbestemte V-Tred-design på sit Vector 4Seasons G2 helårsdæk. Dette reducerer risikoen for akvaplaning og forkorter bremseafstanden. Den nye profil kombineret med en optimeret gummiblanding sikrer lav rullemodstand og dermed reduceret brændstofforbrug.

Hvis du overvejer at købe billige Goodyear Vector 4Seasons G2 dæk, så kan du roligt gøre det, det er ikke uden grund, at dette dæk bruges som standardudstyr på blandt andet Audi Q2, Ford Galaxy, Opel Insignia og Volkswagen Tiguan når de forlader fabrikken.

Hvis du køber mere end et dæk fra din forhandler, så kan du ofte finde gode Goodyear Vector 4Seasons G2 tilbud, du skal bare se dig lidt omkring. Især på nettet kan du tit finde gode Goodyear Vector 4Seasons G2 priser. Fordi der er tale om et helårsdæk, så behøver du ikke at skulle bekymre dig om, at skulle skifte dækket når sæsonen skifter.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42006
se flere 20
af 42006
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen