Valgte Filtre

Imperial Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Imperial dæk

Imperial er et nyere navn inden for dæk produktionen, det var først i 2012, at firmaet lancerede deres første dæk. Firmaet er en del af den belgiske familie virksomhed Deldo Autobanden, der siden 1973 har produceret og solgt bildæk, derfor kan Imperial dæk drage fordel af moderselskabets viden og ressourcer. Firmaet startede som grossist, med at sælge dæk fra andre førende bildæksproducenter, inden de besluttede sig for at lancere deres egne dæk.

Imperial dæk god kvalitet til billige penge

Imperial dæk kan købes til mange forskellige køretøjer, herunder blandt andet personbiler, SUV og andre lette lastbiler. Tanken bag Imperial var at producere kvalitetsdæk i en masse forskellige størrelser, der ikke kostede en masse penge. Derfor bliver alle deres dæk fremstillet i Asien, firmaets slogan er "High Class Budget Dæk". Med andre ord finder du helt sikkert et dæk der passer til dine behov, firmaet tilføjer hvert år flere størrelser til deres udvalg. Imperial fremstiller både sommer og vinterdæk, især deres vinterdæk er skabt med innovative fremstillings metoder der sikre en større vejsikkerhed.

Gode håndteringsegenskaber og et tiltalende udseende

Imperial er især populært blandt bilister på grund af deres gode køreegenskaber. Med Imperial dæk er du sikker på, at få dæk der har et godt vejgreb og en god trækkraft, den specielle gummiblanding der bruges i dækkene betyder, at dækkene også har en relativt kort bremselængde og at de bliver slidt mere ensformigt, så de holder længere. Derudover er dækkene også populære på grund af deres flotte design.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen