Valgte Filtre

Minerva Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Minerva vinterdæk

Det er ikke nogen hemmelighed, at de danske vinterveje nogle gange kan være lidt uforudsigelige at køre på, sne, is og frostgrader: Vinteren indebærer mange farer for bilisterne. Gode ​​vinterdæk er derfor obligatoriske, hvis du vil rejse sikkert, selv i den kolde sæson. For alle bilister, der ikke ønsker at bruge for mange penge, men som stadig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, er billige Minerva dæk et godt alternativ.

Minerva dæk – 20 års historie

Minerva hører til den belgiske Deldo gruppe, og har været på markedet siden 1992, hvilket gør dem til en relativ ny producent blandt vinterdæk. Men det betyder ikke at dæk fra Minerva er af en ringere kvalitet. Talrige innovationer udviklet på produktionsanlæggene i Europa og Asien, har alle været med til at øge køreglæden og sikkerheden på vintervejene. Minervas dæk tilbud har naturligvis alle de nødvendige certifikater. Derudover er dækkene mærket med snefnug symbolet, dette betyder at du må bruge dækkene i lande hvor vinterdæk er påkrævet.

Minerva dæk priser

Dæk fra Minerva produceres i mere end 52 forskellige dækstørrelser. Dette gør dem velegnede til både små biler og store familiebiler. Derudover er der 14 størrelser til SUV'er, samt fem dækstørrelser til lette lastbiler. Alle Minerva vinterdæk fås i fælgstørrelser fra 13 til 20 tommer. Så valget er stort - men det er ikke den eneste grund til, at Minerva vinterdæk er overbevisende.

Dækkene er fremstillet med specielle slidbaner, som sikre at der ikke kan sætte sig sne fast under dækket, på den måde har bilen et bedre vejgreb. Dækkene er fremstillet med en speciel gummiblanding, som sørger for at dækkene forbliver elastiske selv når det er meget koldt udenfor. Priser på Minerva vinterdæk er meget konkurrencedygtige, og hvis du køber Minerva vinterdæk så ved du fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg. rm.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 11
af 11
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen