Valgte Filtre

Viking Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Viking dæk

Når de fleste tænker på vikinger, så tænker de på et folkefærd som har en speciel styrke, og som kan klare kolde vintre, det samme er gældende for Viking dæk. Viking dæk blev grundlagt helt tilbage i 1913, dog startede firmaet med at sælge forskellige gummiprodukter. I lang tid var virksomheden markedsleder i Norge, og senere begyndte firmaet at sælge deres dæk som standardudstyr til kendte bilproducenter som Opel, Volvo og Volkswagen. I 1990'erne blev firmaet en del af Continental. Siden da er deres salg kun steget, og firmaet sælger i dag mere end 1 million dæk om året.

Kvalitet og godt vejgreb

Med Viking dæk, er man sikker på at få dæk som er af en god kvalitet, og alle deres dæk er fremstillet til at tilbyde den bedste sikkerhed som man kunne ønske sig. Dækkene er designet på en sådan måde, at de holder længere inden du skal ud og investere i nye dæk. Især firmaets vinterdæk er blandt de mest populære dæk i verden, dette er blandt andet fordi dækket tilbyder en kort bremselængde, hvilket er med til at spare brændstof. De specielle riller i dækket betyder at vandet hurtigere bliver ledt væk fra dækket, dette er med til at minimere risikoen for akvaplaning.

Et solidt Viking sommerdæk

Det er ikke kun Viking vinterdæk der er af en solid kvalitet, men også firmaets sommerdæk er meget populære, især fordi dækket er designet på en sådan måde, at de er meget stille i forhold til dæk fra andre dækproducenter.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 253
se flere 20
af 253
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen