Valgte Filtre

Vredestein SPORTRAC 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Vredestein Sportrac 5 dæk

Hvis du er på udkig efter et nyt dæk til dit højtydende køretøj, så skal du absolut overveje at se på Vredestein dæk. Det er ikke uden grund at disse dæk hele tiden bliver bedømt som nogle af de bedste dæk i verden.

Vredestein Sportrac 5 dæk – kendt for kvalitet

Vredestein er en hollandsk dækproducent, der har produceret dæk af høj kvalitet i årtier. Selvom virksomheden producerede gummi allerede i 1908, kom det først i sin nuværende form i 1946. Vredestein dækkets egenskaber er dets innovative design, sikkerhed og funktionalitet. Producentens gode pris-ydelsesforhold afspejles også i vores online sortiment. Her finder du billige Vredestein Sportrac 5 dæk. Derudover tilbyder vi dig også Vredestein helårsdæk, som repræsenterer en symbiose i høj kvalitet af sommer- og vinterdæk og er velegnet til bilister i Danmark.

Dæk Vredestein Sportrac 5 specielt designet til en sporty kørestil

Allerede Vredestein Sportrac 3 har overbevist bilister om dets kvalitet, sommerdækket var ikke uden grund vinderen af ​​ADAC sommerdækprøven 2011. Vredestein Sportrac 5, en nyudvikling af det hollandske firma, overbevise med endnu bedre køreegenskaber.

Den specielle opbygning af dækkets sidevæg muliggør præcise styreaktioner, selv med hurtige manøvrer og høje hastigheder. Samtidig sikrer den specielle dækkonstruktion med ekstremt flade skulderprofiler meget korte bremseafstande. Så Sportrac 5 fra Vredestein reagerer optimalt, selv på våde veje. Derudover betyder de asymmetrisk designet langsgående riller at der ikke kan samle sig vand under dækket, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Rillekonstruktionen er også designet til at minimere rullemodstand og støjemission.

På våde veje føres vandet hurtigt ud gennem slidbanerne i Sportrac 5 fra Vredestein, så akvaplaning i vid udstrækning forhindres, og dermed garanteres en meget god og sikker kørselsadfærd.

Find en god Vredestein Sportrac 5 pris online

Vredestein Sportrac 5 fås i mange størrelser fra 14 til 18 tommer, så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. I vores online butik finder du ofte gode Vredestein Sportrac 5 tilbud. Hvsi du køber mere end et dæk ad gangen så finder du ofte gode priser på Vredestein Sportrac 5 dæk. Sommerdækkene fra Vredestein er lige så økonomiske som de er økologiske: tegnebogen er glad for det lave brændstofforbrug og den lange levetid, og miljøet er også glad for det lave brændstofforbrug. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 10
af 10
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen