Valgte Filtre

Vredestein Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Vredestein dæk

Det er sikkert ikke alle der kender den hollandske dækproducent Vredestein, men det er faktisk en af de mest populære europæiske dækfabrikanter. Firmaet fremstiller blandt andet dæk til personbiler, lastbiler og landbrugskøretøjer. Virksomheden har hovedsæde i Enschede, Holland og har mere end 1.800 ansatte fordelt på deres faciliteter. Siden 2009 har det været en del af det indiske selskab Apollo Tyres Ltd.

Vredestein dæk til alle typer af biler

Vredestein dæk findes til alle sæsoner, det er lige meget om du har brug for sommer-, vinter- eller helårsdæk, så fremstilles de af Vredestein, firmaet laver også specielle dæk til varevogne. Du kan også købe deres specielle sportsdæk som er fremstillet med sportsbiler i tankerne, disse har en lavere rullemodstand end mange andre dæk.

Vredestein dæk med italiensk design

Vredestein dæk er designet af den italienske designer Giorgetto Giugiaro, det er blandt andet takket være Giugiaro, at dækkene har et mere sporty og asymmetrisk design end mange andre dæk. Du er altid sikret et godt vejgreb med disse dæk, dette sker ved hjælp af de mange riller som der er i dækket, disse er med til hurtigt at lede vandet ud til siderne så du undgår akvaplaning, den unikke gummiblanding der bliver brugt til fremstillingen af dækkene er også med til at sørge for, at dækket er mindre larmende, dette øger især kørekomforten hvis du skal ud at køre lange strækninger. Dækkenes opbygning betyder, at de bliver slidt mere ensartet hvilket er med til at give dem en længere levetid.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 771
se flere 20
af 771
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen