TESLA Vælg dæk med bil - Daek-online.dk

TESLA Vælg din bil | Daek-online.dk

Det skal du vide om Tesla dæk

Når du ejer en Tesla, så ved du også at du tager miljøet meget seriøst, og at du ikke går på kompromis med sikkerheden af din bil. Derfor er det også vigtigt, at du vælger dæk til Tesla som er kraftfulde og økonomiske på samme tid.

Tesla har et batteri, der gør dem tungere end konventionelle biler med forbrændingsmotorer. En tungere bil har en længere bremselængde, hvilket betyder, at de dæk som bruges på bilen, skal være af en endnu bedre kvalitet.

Tesla vinterdæk – stor fælgstørrelse

Jo mere jævnt motoreffekten omdannes til acceleration, desto mere økonomisk er elbilen kørende. Dæk til en Tesla er ret store i diameter, du finder Tesla dæk i størrelserne 16, 17, 18 og op. Dækkene er ikke alt for brede, dette er fordi selvom brede dæk har et godt vejgreb, kommer de med den negative indflydelse, at dette samtidig skaber en høj friktion og dermed en stor rullemodstand. Dette betyder at bilen bruger mere energi til fremdrift, hvilket ikke er miljøvenligt.

Køb Tesla dæk

Ejere af elektriske eller hybridkøretøjer lægger stor vægt på en behagelig og miljøvenlig kørsel, ubekymret brug og lave driftsomkostninger. Valg af det rigtige dæk kan forbedre sikkerheden og kørekomforten, og også forlænge køretøjets rækkevidde. Vores omfattende produktsortiment tilbyder unikt vejgreb og pålidelighed. Vi har vinter- og sommerdæk af høj kvalitet, designet og testet specifikt til brug på Tesla biler.

Du finder ofte gode Tesla dæk tilbud på nettet, du skal bare vide hvilken Tesla du har stående i garagen, så kan du bruge søgemaskinen på vores side, for at finde de dæk der passer perfekt til dit køretøj.

Tilbage til toppen