0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk Tilbehør
Forhandlers adresse:

Rambla de la Llibertat, 12
17004 Girona, Spanien

E-Mail: lopd@tradeinn.com

Tel: +45 78 76 11 44 mandag - fredag, fra 9.30 til 13.30 og fra 15.00 til 22.00

Accepterede betalingsmetoder:
Forsendelse via: UPS

Oplysninger om bikeinn.dk

Oplysninger om butikken bikeinn.dk

Hvis du elsker at suse igennem landskabet på din cykel, så ved du helt sikkert også at det er vigtigt, at du køber de bedste reservedele til din cykel. På Bikeinn.dk finder du alt hvad du har brug for til din cykel. Firmaet ansætter kun folk som har en vis erfaring inden for cykler og som ved præcis hvad du har brug for. Du finder en masse tilbud på produkter fra de bedste mærker som Mavic, Sportful, Garmin, Castelli, Ortlieb og mange andre.

Udover tilbehør til cyklen så sælger Bikeinn også mange forskellige cykler, det er lige meget om du har brug for mountainbikes, racercykler eller indendørs cykler, så finder du helt sikkert det rigtige på Bikeinn shoppen. Firmaet har i dag mere end 1.300.000 kunder fordelt over hele verden.

Du finder Bikeinn online shoppen på www. bikeinn.dk

Bikeinn kontaktinformation

Hvis du har brug for hjælp med at købe eller finde noget på Bikeinn online butikken, så har butikken en meget god sektion med ofte stillede spørgsmål. Skulle du dog ikke finde det svar du leder efter, så kan du enten ringe til Bikeinn via telefonnummer +45 78 76 11 44, du kan træffe kundeservicen mandag - fredag, fra 9.30 til 13.30 og fra 15.00 til 22.00. Eller hvis du hellere vil sende en e-mail, så kan du gøre det på hjemmesiden under kontakt, der er en kontaktformular som du skal udfylde, når du har afsendt den så bestræber Bikeinn sig på, at svare indenfor 12 timer på hverdage.

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: lopd@tradeinn.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen