0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Delticom AG Brühlstr. 11
3169 Hannover
Tyskland

Bestyrelse: Susann Dörsel-Müller, Philip von Grolman, Thomas Loock, Andreas Prüfer
Selskabets sæde: Hannover
Registreret: AG Hannover HRB 58026
CVR NR.: DK27405428

E-Mail: dackonline@delti.com

Tel: 004589884207 (mandag til fredag fra kl. 10 til kl. 16)
fax-no: (+45) 89 88 20 41

Accepterede betalingsmetoder:

Oversigt over Sælgere

Oplysninger om butikken daek-guru.dk

Når man står i den situation, at man skal købe nye dæk til sin bil, så kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde den rigtige butik som har de tilbud som man har brug for, hvis du gerne vil være sikker på, at købe dæk fra en online butik som er kendt for deres kvalitet, så kan du med ro i sindet købe dine varer på Dæk Guru.

Dæk Guru sælger dæk fra mange af de mest kendte dækfirmaer som Bridgestone, Continental, Dunlop samt Goodyear, Michelin og en masse andre dækproducenter.

Dæk Guru Danmark finder du under www.daek-guru.dk, og butikken er en internet service fra Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Daek Guru betalingsmuligheder

Når du har fundet de varer som du gerne vil købe, så er det tid til at gennemføre din betaling, her har du flere forskellige valgmuligheder. Du kan enten betale med kreditkort eller kontantkort. Dæk Guru online butik accepterer Visa og Eurocard/Mastercard. Din konto bliver debiteret efter din ordre er leveret. Hvis du ikke føler dig sikker ved at indtaste dine kortoplysninger på nettet, så kan du også faxe det til butikken eller ringe til dem. Du kan også betale din ordre via bankoverførsel. Det eneste du skal gøre er, at overføre beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når så din betaling er registreret, så vil din ordre blive leveret.

Dæk Guru kontaktinformation

Hvis du har brug for råd og vejledning vedrørende dit køb på Dæk Guru, så finder du på deres hjemmeside svar på de mest hyppigt stillede spørgsmål. Skulle du alligevel ikke finde det svar som du har brug for, så kan du sende dem en e-mail alle døgnets timer på daekonline@delti.com, du kan også ringe til dem på telefonnummer +45 89 88 42 07, du kan ringe mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22.

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: dackonline@delti.com

Tilbage til toppen