0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Giga GmbH Airport Center (Haus C), Flughafenstrasse 52a
D - 22335 Hamburg // Tyskland 

Direktion: Kai Dopmann, Henrik Schünemann
Registreret: AG Hamburg HRB 136143
CVR NR.: DK35437266

E-Mail: giga-daek@delti.com

Tel: +45 89884207 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22)

Accepterede betalingsmetoder:

Oversigt over Sælgere

Oplysninger om butikken giga-daek.dk

Hvis du har brug for dæk til mange forskellige slags køretøjer, så ved du sikkert at det kan være svært, at finde en butik som tilbyder det hele samlet på et sted, men heldigvis er det lige præcis det som gør Giga-dæk så populær.

Giga-daek.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde dæk til personbiler, lastbiler, motorcykler, græsslåmaskiner og mange andre køretøjer. Du finder dæk fra alle de kendte mærker som Barum eller Bridgestone. Du finder også en masse fælge fra kendte fælgproducenter som AEZ, ALUTEC, DEZENT, DOTZ WHEELS eller. ENZO.

Du kan betale med de mest populære kreditkort som Visa, American Express eller Eurocard/Mastercard. Kontoen bliver debiteret efter levering af dine vare. Hvis du ikke føler dig sikker ved at indtaste dit kreditkort nummer online, så kan du enten ringe eller faxe det til butikken. Du kan også betale med en bankoverførsel, det eneste du skal gøre er, at overføre beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når så firmaet har modtaget din betaling, så afsendes varen til dig.

www.giga-daek.dk er en internet service fra Giga GmbH, Hamburg, Tyskland.

Giga-dæk kontakt information

Hvis du vil i kontant med Giga-dæk, så kan du ringe til dem på +45 89884207 fra mandag til fredag fra kl. 10 til kl.16. Du kan også sende dem en e-mail på giga-daek@delti.com.

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: giga-daek@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen