0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande.

Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Giga GmbH
Flughafenstrasse 52a, Airport Center (Haus C)
22335 Hamburg
Tyskland
Telefon: 0045 - 898 842 07 (mandag til fredag fra kl. 10 til kl.4)

Administrerende direktører: Kai Dopmann, Henrik Schünemann
Kontor: Hamburg, Germany
Registreringsnummer: Hamburg HRB 136143
VAT nummer: DK35437266

Bank navnet : Deutsche Bank Hannover (Tyskland),IBAN: DE83 2507 0070 0035 2922 00,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX
Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.

E-Mail: giga-daek@delti.com

Tel: +45 89884207 (mandag til fredag fra kl. 10 til kl.4)

Accepterede betalingsmetoder:

Oplysninger om giga-daek.dk

Oplysninger om butikken giga-daek.dk

Hvis du har brug for dæk til mange forskellige slags køretøjer, så ved du sikkert at det kan være svært, at finde en butik som tilbyder det hele samlet på et sted, men heldigvis er det lige præcis det som gør Giga-dæk så populær.

Giga-daek.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde dæk til personbiler, lastbiler, motorcykler, græsslåmaskiner og mange andre køretøjer. Du finder dæk fra alle de kendte mærker som Barum eller Bridgestone. Du finder også en masse fælge fra kendte fælgproducenter som AEZ, ALUTEC, DEZENT, DOTZ WHEELS eller. ENZO.

Du kan betale med de mest populære kreditkort som Visa, American Express eller Eurocard/Mastercard. Kontoen bliver debiteret efter levering af dine vare. Hvis du ikke føler dig sikker ved at indtaste dit kreditkort nummer online, så kan du enten ringe eller faxe det til butikken. Du kan også betale med en bankoverførsel, det eneste du skal gøre er, at overføre beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når så firmaet har modtaget din betaling, så afsendes varen til dig.

www.giga-daek.dk er en internet service fra Giga GmbH, Hamburg, Tyskland.

Giga-dæk kontakt information

Hvis du vil i kontant med Giga-dæk, så kan du ringe til dem på +45 89884207 fra mandag til fredag fra kl. 10 til kl.16. Du kan også sende dem en e-mail på giga-daek@delti.com.

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: giga-daek@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen