0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Forhandlers adresse:

Tirendo Holding GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin
Tyskland

Forretningsledelse: Andreas Prüfer
Selskabets sæde: Berlin, Tyskland
Registreret ved Amtsgericht Charlottenburg
Berlin: HRB 145365 B
VAT-number: DK12702469

E-Mail: support@tirendo.dk

Kundeservice Tel: +45 (0) 89884201 Mandag til lørdag fra 07:00 - 22:00

Accepterede betalingsmetoder:

Oversigt over Sælgere

Oplysninger om butikken tirendo.dk

Tirendo Holding GmbH, er et datterselskab af Delticom AG, som er et europæisk e-handelsselskab, der sælger dæk. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og havde hovedsæde i Berlin, Tyskland, i 2013 blev firmaet overtaget af Delticom AG.

På Tirendo online butik finder du en stor vifte af dæk og fælge fra de mest populære fælgproducenter i verden. Takket være firmaets gode partnerskab med dæk grossister, så sikre de ikke kun lave priser, men også at de tilbyder dæk og fælge fra mange forskellige firmaer som AEZ, DEZENT og mange andre producenter. Tirendo har også indgået et partnerskab med mere end 5.000 værksteder, hvor du kan få dine nye fælge eller dæk monteret, derudover arbejder de sammen med DPD og GLS så du er sikker på, at dine bestilte varer ankommer til tiden og uden at være beskadiget.

Du finder Tirendo online butik på www.tirendo.dk

Tirendo kontaktinformation

Hvis du skulle have brug for hjælp, så har Tirendo Danmark på deres hjemmeside en meget god FAQ sektion, hvor de mest hyppigt stillede spørgsmål bliver besvaret. Du kan også ringe til dem mandag til lørdag mellem 7 og 22 på +45 89 88 42 01. Du kan også sende dem en e-mail på support@tirendo.dk.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: support@tirendo.dk