0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Delticom AG Brühlstr. 11
30161 Hannover
Tyskland

Forretningsfører: Rainer Binder
Bestyrelse: Susann Dörsel-Müller, Philip von Grolman, Thomas Loock, Andreas Prüfer
Selskabets sæde: Hannover
Registreret: AG Hannover HRB 58026
CVR NR.: DK27405428

E-Mail: dackonline@delti.com

Tel: (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22)
fax-no: (+45) 89 88 20 41

Accepterede betalingsmetoder:

Oversigt over Sælgere

Oplysninger om butikken daekonline.dk

Når det er blevet tid til at finde nye dæk eller fælge til bilen, så er der et enormt stort udvalg af butikker, som alle lover de bedste priser og den bedste kvalitet. Men hvis du gerne vil købe dine dæk fra en butik som holder hvad de lover, så skal du overveje at købe dine dæk eller fælge hos Dæk Online butikken.

Dæk Online blev grundlagt i 2000, dengang var handel over internettet stadig i begyndelses stadiet. I dag har firmaet mere end 6.000.000 kunder fordelt over hele verden. Dæk Online er en TÜV-certificeret online butik, så du er sikker på at alle dine informationer bliver behandlet fortroligt.

Hos Dæk Online finder du dæk fra alle de mest kendte dækproducenter som for eksempel Michelin, Hankook, Continental, Nokian, Toyo, Pirelli, Dunlop samt en masse andre producenter. Du finder også fælge fra mange af de mest populære fælgfabrikanter i verden som AEZ, DEZENT, DOTZ og mange andre.

Dæk Online har mere end 1.000 servicepartnere, med andre ord hvis du har brug for hjælp med at montere dine nye dæk, så kan Dæk Online Danmark sende dine nye dæk direkte til en af deres servicepartnere, som så vil hjælpe dig med at montere dine dæk på bilen.
www.daekonline.dk er en internet service fra Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Dæk Online betalingsmetoder

Når det kommer til betalingen på Dæk Online, så har du to valgmuligheder, du kan enten betale med kreditkort eller du kan forudbetale med bankoverførsel. Når det kommer til kreditkort betaling, så har du valget mellem Visa, MasterCard eller American Express. Når det kommer til forudbetaling med bankoverførsel, så overfører du pengene til firmaets bankkonto, og når de kan se at pengene er på deres konto, så afsender de varen til din adresse. Det kan godt være at der er nogle mennesker som ikke er så vilde med denne ide, men husk på at du har 30 dages returret, så hvis der skulle være noget med dækkene når du modtager dem, så har du 30 dage til at sende dem tilbage. Hvis du har modtaget en Dæk Online rabatkode, så skal du indtaste den under betaling, der er et specielt felt hvor denne kan indtastes.

Dæk Online kontaktinformation

Hvis du har brug for hjælp med noget på www.daekonline.dk, så har deres hjemmeside en FAQ sektion hvor du finder de mest hyppigt stillede spørgsmål. Du kan også sende dem en e-mail på daekonline@delti.com, du kan sende e-mails døgnet rundt, og så vil de svare på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Hvis du hellere vil ringe til dem, så kan du komme i kontakt med dem mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 22, du skal bare ringe til deres kundeservice på telefonnummer +45 77 34 57 33. 

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: dackonline@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen