0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande. Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover / Tyskland
Tel: (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.20)
Fax: 0045 - 898 820 41

Forretningsfører: Alexander Gebler
Bestyrelse: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Selskabets sæde: Hannover
Registreret: AG Hannover HRB 58026
CVR NR.: DK27405428

Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.

E-Mail: dackonline@delti.com

Tel: (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22)
fax-no: (+45) 89 88 20 41

Accepterede betalingsmetoder:

Oplysninger om daekonline.dk

Oplysninger om butikken daekonline.dk

Når det er blevet tid til at finde nye dæk eller fælge til bilen, så er der et enormt stort udvalg af butikker, som alle lover de bedste priser og den bedste kvalitet. Men hvis du gerne vil købe dine dæk fra en butik som holder hvad de lover, så skal du overveje at købe dine dæk eller fælge hos Dæk Online butikken.

Dæk Online blev grundlagt i 2000, dengang var handel over internettet stadig i begyndelses stadiet. I dag har firmaet mere end 6.000.000 kunder fordelt over hele verden. Dæk Online er en TÜV-certificeret online butik, så du er sikker på at alle dine informationer bliver behandlet fortroligt.

Hos Dæk Online finder du dæk fra alle de mest kendte dækproducenter som for eksempel Michelin, Hankook, Continental, Nokian, Toyo, Pirelli, Dunlop samt en masse andre producenter. Du finder også fælge fra mange af de mest populære fælgfabrikanter i verden som AEZ, DEZENT, DOTZ og mange andre.

Dæk Online har mere end 1.000 servicepartnere, med andre ord hvis du har brug for hjælp med at montere dine nye dæk, så kan Dæk Online Danmark sende dine nye dæk direkte til en af deres servicepartnere, som så vil hjælpe dig med at montere dine dæk på bilen.
www.daekonline.dk er en internet service fra Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Dæk Online betalingsmetoder

Når det kommer til betalingen på Dæk Online, så har du to valgmuligheder, du kan enten betale med kreditkort eller du kan forudbetale med bankoverførsel. Når det kommer til kreditkort betaling, så har du valget mellem Visa, MasterCard eller American Express. Når det kommer til forudbetaling med bankoverførsel, så overfører du pengene til firmaets bankkonto, og når de kan se at pengene er på deres konto, så afsender de varen til din adresse. Det kan godt være at der er nogle mennesker som ikke er så vilde med denne ide, men husk på at du har 30 dages returret, så hvis der skulle være noget med dækkene når du modtager dem, så har du 30 dage til at sende dem tilbage. Hvis du har modtaget en Dæk Online rabatkode, så skal du indtaste den under betaling, der er et specielt felt hvor denne kan indtastes.

Dæk Online kontaktinformation

Hvis du har brug for hjælp med noget på www.daekonline.dk, så har deres hjemmeside en FAQ sektion hvor du finder de mest hyppigt stillede spørgsmål. Du kan også sende dem en e-mail på daekonline@delti.com, du kan sende e-mails døgnet rundt, og så vil de svare på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Hvis du hellere vil ringe til dem, så kan du komme i kontakt med dem mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 22, du skal bare ringe til deres kundeservice på telefonnummer +45 77 34 57 33. 

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: dackonline@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen